Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 28-11-2007, 17:44   #3 (permalink)
ozgecannn
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 ozgecannn is on a distinguished road
Tanımlı

Alıntı:
Kral´isimli üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim Bulmacada Dünyada Tektir ve tüm gazeteler bunu vermektedir, o zaman Gazetelerin hepsi Kare yapması ve kelimelerle oynanması yasak olması gerekmektedir.Biz bu oyunun anılan siteden bizlere Gelenlerle birlikte iyice öğrendik, Şimdi size Farkımızı söylüyorum BİZDE OYUN BEDAVA, bizler kar amacı gütmeden Türkiyenin Bir oyun sitesi olma hedefindeyiz, Şimdi Son Cümlenize cevap veriyorum Oyunun Oynanışı Tektir ve bi şekilde yapılır biz oyunun kurallarına tamamen bağlı kalarak yapmaya çalıştık ki Tamamen kendi yazılımımız olmakla beraber sizide Buna yani Emeğimize Saygı Duymaya DAVET EDİYORUM. Bilgilerinize
Elbette bulmaca tektir, ama bahsettiğimiz oyun bulmaca değil bu birincisi. İkincisi de kurallarla ilgili herhangi bir konuya değinmedim dikkatinizi çektiyse, elbette kurallarla ilgili bir değişiklik yapmanızı beklemiyorum. Ancak sözlüğün şekli olsun, kalan sürenin vs gösterilmesi olsun yada oyun tahtanızın rengi olsun daha kendine özgü olabilirdi. Bu şekilde taklitçi olmaktan öteye gidemiyor oyununuz. Elbette sizin emeğinize saygı duyuyorum ancak, Türkiye' nin oyun sitesi olmayı hedefliyorsanız kendinize özgü oyunlar yaratmalı, yalnızca ücretsiz olmakla değil, kendi duruşunuzla bir yere gelebileceğinizi düşünüyorum.
Bilginize.
ozgecannn is offline