Konu
:
ßatakla ilgili soru,sorunlarınız,istekleriniz...
Tekil Mesaj Gösterimi
07-02-2008, 03:07
#
5
(
permalink
)
01cucu
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0
Alıntı:
ipori
´isimli üyeden Alıntı
teşekkürler didemcim, öncelikle kusursuz yönettiiğin batakta herhangi bir sorun yada eleştiri olduğunu sanmıyorum
..sen ve ekibin gerçketen ii idare ediyosunuz ve aranızdaki dayanışma hakkaten takdire şayan(arada bi bana kıllık yapsanızda:P)..tüm oyunlara az çok girmişliğim vardır,sizdeki anlayış ve idareyi başka hiç bir yerde görmedim..turnuvaya göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka gereçkten süperdi..gecenin bi saatlerinde insanlarla ilgilenip o salondan o salono koşmanız harikaydı
..isim vermicem ama başka bi oyunun da turnuvasına katılmıştım tam bi rezaletti,sizinkinde de sorun çıktı ama zaten çıkmaması imkansız,insan oğlunu idare etmek ne kadar zordur bilirim ve siz bu işten minimum hatayla çıktınız hepinize teşekkür ediyorum..idare anlayşınızdan ve insanalrla olan diyalog ilki ve alakanızdan dolayı başta siz adminimize ve tüm oper arklara teşekkür ediyorum,sizi seviyorum batak ailesiiii
..ne yalakalık yaptım amaa:P
berko kardeşim herşeyi sölemişsin bize laf bırakmamışsın yine..aynen katılıyorum sana ellerine sağlık,teşekkürler batak yönetimi ve batak ailesi..seviyoruz sizi..
01cucu
Üyelere Açık Profil Bilgileri
01cucu - Özel Mesaj gönder
01cucu - Daha fazla mesajını bul