Konu: slm
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-03-2008, 20:25   #3 (permalink)
mavi_dunya06
Yeni Kullanıcı

mavi_dunya06 - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 mavi_dunya06 is on a distinguished road
aSLa tekrar slm

bak op arkadaşım ben green den bahsediyorum kendi kişisel egoları ve kıskanç
lığından dolayı dün tekrar nehir nikiyle özelime geldi ve genele geçip bana küfür ediyor onu banlayın dedi bikaç arkadaşı ona destek verdi ve beni banlat tırdı ben bu sitede kimseyi tanımam bilmem ama green her fırsatta hk. dedi kodular çıkarıyor bana şunun özeline girme görürsün ne mal olduğunu herkes anlıycak gibi şeyler yazıyor kanalldaki bütün erkekleri parsellemiş hatta kanalın kendi sahibi gibi davranıyor işine gelmedimi banlıyor başka bir oyun sitesine girmek istemiyorum sitenizi seviyorum böyle bir op sitenize yakışmıyor yokmu oplarada ceza verecek biri sadece istediğim benden özür dilesin ve benimle muhattap olmasın ben oplardan kendime banlanmamak için arkadaş yapıyormuşum bunları genele yazıyor ben yine arkadaş yapıyorum kendisi sevgili yapıyor varmı böyle bişey herkesi yanlış yönlendiriyor. sitenizin daim olması için böyle opları barındırmamanızı rica ediyorum sizin siteniz gibi mükemmel bir siteye yakışmıyor ben arkadaşlarıma hep bu siteyi övüyorum kaç tane arkadaşım burada gelip oyun oynuyor şikayetimi dikkatlice okuyup araştırırsanız sevinirim.sewwal06
mavi_dunya06 is offline   Alıntı ile Cevapla