Slm,,, Gerçek Sevenlerim ve Dostlarım ben üzüldüm siz üzülmeyin istiyorum... Bu bir SİTEM, bu bi ŞİKAYET yazısıdır. 3 yıla yakındır bu siteye takılıyorum,,, özellikle batak oyunu müdavimiyim. Tırnaklarımızla kazıdık.... ilk başlarda 10-15 kişiydik... Ama seviyeli, aklı başında, tutarlı ve dürüst bi yaklaşımla başta Secret (Didoş) olmak üzere ilk başlardaki op ark larla bu günlere gelindi. Kolay mı gelindi... Bilen bilir.... Sonra ne mi oldu; sayımız arttıkça sorunlarımız da çoğaldı... Özellikle op ark ların kayırmacı ve yanlı tutum ve davranışları site kurallarını hiçe sayarak iltimas yapmaları insanları küstürdü. Başta beni.... Bayan nick li ark lara özel kayırmacılık ve iltimas had safhada... İspata hazırım. ALın bi bayan nick i tüm site sizin emriinizde... Tüm sorunlarla başa çıkabiliyordum. Çünkü benim başıma bi sorun gelmemişti. Gelemez de sanıyordum. Çünkü ben kendimi düzeyli, seviyeli, aklı başında ve espirili yaklaşımlarla herkese sevdirmiştim. Hayranlarım bile vardı ister inanın, ister inanmayın... Sonra bir gün bi masadan haksız yere atıldım. Zoruma gitmişti. Sordum, neden-niçin diye... Sebepsiz cvp bilem verilmeden üst üste atıldım... Meğer cam da (Sudenaz) nick masa sahibine gelince at diyormuş, o akıllım da atıyormuş... Gerekçe ve isnat yok tabi.... Bunun böle olmayacağını, adam gibi rica edilse ve söylenilse zaten çıkılabileceğini anlatsam da düzeyli bir tartışmanın içine girdik ister istemez... Müşahid olarak sayın op lar (olips, x-ray, totenham, ipor) geldiler, cam da izlediler. Ben olayı anlattım, uyarı verin veya ban atın haksız kimse dedim... Kime dedim... iplemediler bilem, gülüp geçtiler... Çünkü benim karşımda bayan vardı... Site kuralı da neymiş... Demek ki bu siteye boşa emek vermişim dedim... Bi daha bu nickle gireninn dedim yemin ettim.... Bu şekilde (manyak_23) nick imi tarihe gömdüm... Doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım.... Bilginize