Slm Arkadaşlar, dostlar.... Gönül isterdi ki, bu msj ı bu şekilde buraya yazmasaydım... Bu bi ŞİKAYET tir, bu bir SİTEM dir,,, insan sevdiğine, sevdiği şeylere sitem ve şikayette bulunur. Umarım beni anlarsınız... Yıllardır bu siteye emek verdim, bu sitenin en güzel oyun sitesi olması için kendi üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yaptığımı sanıyorum. Herkese aynı ölçüde yaklaştım. Herkesle iyi geçinmek için üstün çaba sarfettim. Aklımla, mantığımla türlü uğraşlar verdim ve bu sayede belli bi saygınlıga eriştiğim. Hiç kimseye karşı sabit fikirle yaklaşmadım. Çünkü burası bi sanal dünya... Karşınızdakini göremediğniiz için, aklına ve düşüncelerine göre değerlendirme yapıyorsunuz. Kısaca sayımız çoğaldıkça sorunlarımız da artmaya başladı. Op lar kayırmacı ve iltimaslı davranmaya, op yetkilerini kendi menfaatlarına göre kullanmaya başladılar. Gerek kendilerine sevgili, dost ve arkadaş edinme gibi, gerekse tanıdıklarına iltimas göstererek kayırmacılık yapma gibi... Bu da bir nevi haksızlığa ve adaletsizliğe yol açmakta ve siteye yeni üye olanlara karşı kötü bir durumdur. Hal böyle ise, kendiniz çalın, kendiniz oynayın, neden sayımızı çoğaltmaya uğraşıyoruz ki... Ama tabi ki bütün bunlar op lar için önemli değildir... Bunu anlayabilecek kaç tane op muz var ki.... Bu siteye emek verdim. Hayranlarım oluştu, sevenlerim çoğaldı.... Sonuç kötü... Çünkü bu bi hastalık... sirayet etmiş.. ya kökünden kesip atacaksın... ya da.... Manyak_23 nick ini bi daha hiç kullanmamak üzere tarihe gömdüm.... Sevenlerim ve gerçek dostlarıma elveda.....
Konu mbahtiyarsahin tarafından (11-05-2008 Saat 11:05 ) de değiştirilmiştir..
|