OKEY TAVLA BATAK PİŞTİ ZADEBUL KİNG BİLARDO FLASH OYUNLAR HEPSİ Www.OyunZADE.Com

Geri Dön   Forum Oyunzade.com > OYUNLAR Okey Tavla Pişti Batak ZadeBUL Bilardo > Batak

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-05-2008, 23:28   #21 (permalink)
Kullanıcı

ipori - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 1 ipori is on a distinguished road
Tanımlı bahti abime

bahti abi olayı ilk defa burda duyuyorum ve yazdıkalrına karşılık sadece şunu söylüyorum..son 3 ayda sudanaz yaptıkların karşısında bence masadan atılma değil siteden atılman gerekiyordu..kız istemiyo seni evli barklı adamsın yakışmıo hiç sana bu tür şeler..
Eski 11-05-2008, 09:08   #22 (permalink)
Yeni Kullanıcı

cecillet - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 cecillet is on a distinguished road
Tanımlı

sayın bahti bey madem konuyu buraya kadar taşıdınız tabi benim adım gecti için banada söz hakkı düşüyor .
olay senın senin anlattın şekilde olmadıı bide benım tarafımdan bakarsanız buyrun anlatayım.benim seninle aramda gecenler buraya kadar taşmıs olmasına üzüldüm masada seni uyardım musade istedim buna 3 kişi daha sahittır sende cıkmadın için, biz cıkıp başka masa actık,üzerie yine masamıza geldinde yine uyardık musade bahti cık dedıkama sen ısararla oturunca, bizde oyuna başlamadan masa sahibine ben bahtıyle aynı masada oynamam diyip senı atmasını söyledim,buraya kadar suçlu bir durum oldunu sanmıyorum 2 kez ikaz edildin cıkmadın. atılınca olipsi yanına alıp masaya gelıp şikayettçi oldunu söyledin bizde olayı anlattımızda olipse bir tehtit savurdun beni atanı siteden atmazsan ben bu siteyi terk ederim diye tabi olipste sorduu kabul edıyormusun atan kişide kabul ettim diyince haksız ban kim yemiş olduu
senin inatçılığın yüzünden haksız yere bir kişi banlandı . ve sen siteye yemin ettim gelmicem dedin __bahti__ nicikle zaten oyundasın başka kimliklere bürünmene gerek yok bana yaklaşma yeter.

benimle özel meselene gelince,adı üstünde özell taşımana anlam veremedım veda mektubu yazmanada gerek yok zaten hep sitedesin kimse beni korumuyor milletin özeline gidipte beni sormandan bıktım .aynen iporinin dediği gibi evli barklı adamsın saygıyı yitirmeden oyun oynarsan,kimse sana cephe almaz cok üzgünüm böyle bir acıklamada bulundum için

herkezden kendi adıma özür diliyorum

saygılarımla sudenaz
cecillet is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 11-05-2008, 10:59   #23 (permalink)
Yeni Kullanıcı

mbahtiyarsahin - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 mbahtiyarsahin is on a distinguished road
Tanımlı

ipori kardeş, senden önce de bu sitede vardım, senden sonra da olacağım... senin gibi ne op lar geldi geçti burdan... kimin ne olduğunu bu sitedeki ark lar gayet iyi biliyo... burda kimseninn ipliğini pazara çıkarmanın peşinde de değilim. birilerini koruma içgüdüsüyle bi şeyler yapmaya çalışmaktansa, site kurallarını işletmeni tavsiye ederim sana bi op olarak... parasını verip biz de op olmasını biliriz vesselam.. ama kazın ayağı ordan öle gözükmüyo, site de benim sevenlerim kadar kimin seveni varrr.... benim kadar düzeyli ve aklı başında kim varrr... üç ayda yaptıklarım diyorsun.... neyi yargılıyorsun, kimsin sen, neyi mudafaa ediyorsun... en azından senin kadar karı-kız düşkünü değilim.. bunu herkes biliyo... sayenizde site gittikçe geriye gidio.. bizler tırnaklarımızla kazıdık bu günlere getirdik... siz mezarını kazıyorsunuz... insanların gerçek yüzlerini görmeme vesile oluyo,,, demek ki insan 37 yaşında da öğreneceği çok şey olabiliyo.... siteden insanları uzaklaştırmak senin tekelinde değil.. kendin çalıp kendin oynayacağın başka site bulmanı tavsiye ederim sana... kimin kim olduğunu burda bilemezsin... işine bak tam mı, daha fazlasını söyletme bana lütfen
Eski 11-05-2008, 12:14   #24 (permalink)
Moderator

secret - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 2 secret is on a distinguished road
Tanımlı

Arkadaşlar sizlerden rica ediyorum özelinizi forum sayfasına taşımayın..ve polemik yaratmayın lütfen.Konu burada kapansın!!!
secret is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 11-05-2008, 13:33   #25 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 01cucu is on a distinguished road
TüRKiYe ipori

kardeş sana dedim su sıtede ınsanlarla pek muabbet olma dıye sonra 1 2 kendını bılmez ne yaptıgı bellı olmayan cıkıp hakkından yazabılıyo....sewıyenı koru...ole artıstlık yapacaksada sanaldan yazmak kolay daha fazlasını soletme dıyecegını wer kordınatlarını yuzune sole kuru delıkanlılık yada adamlık yapmanın anlamı yok.....istersen 88 yasında ol yıne bi cocukluguna ınmek gerekıyo senın..yok bi sıkıntı war hakket.. bahti sudenazı rahatsız ettııgını herkesı bırak sende cok ıı bılıyon ya kız sozlu sende ewlısın toplumun etik ve ahlakını bozma.......sıteye veda edıyosan gule gule... EWLAT BIDI BIDI YAPMA BABA KIZAR...
01cucu is offline  
Eski 11-05-2008, 15:01   #26 (permalink)
Moderator

secret - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tanımlı

Lütfennn diye yukarıda yazdım hala ne uzatıyosunuzz..Hayretsiniz ya !!!
secret is offline  
Eski 11-05-2008, 15:23   #27 (permalink)
Kullanıcı

ipori - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tanımlı la bahti

la bahti siteden birilerini uzaklaştırmak senin tekelinde değil yazmışsın ne diyon ne film çeviron)..kız düşkünümüyüm)...ula senin ne oldğunu cümle alme biliyo, ben kız düşkünü olurmuyum olmazmıyım bilmiyom ama 26 yaşında delikanlıyım koçum evli barklı değilim uyandırim seni)..senden öncede vardım sonrada olucam demişsin, noluyoz avrupayı fethetmeyemi gidiyoz?..bahti yanlış biliyon bahtiii kimse seni sevmiyo kimseee, alayıda biliyo karı kız düşkünü olduğunu alyıııııııııııı..kanaldaki kızların alyını tanıyosun sor bakalım ipori hangisinin özeline gitmiş hangisine asılmışım..benim ne iş yaptığımı biliyon bahti bizde yanlış yok,bizde adamlık var delikanlılık var(kankam x-ray biri karı kızlara asılıo die ona arka çıktığı için direk sildim,muhattapı kestim, şahit secret)..100 tane nick değiştirdin sebebibi merak etmiyorum biliyorum..ayrıca sana soruyorum evlisin??bu arada yanlış başlık altına yazmışssın bu konuuyu konu batak rekoru ve bu rekor bana ait yoksa rekoruma gölge düşürmeyemi çalışıyosun)..bana güneşi terstten doğurtma bahtiiiii..

Konu ipori tarafından (11-05-2008 Saat 15:35 ) de değiştirilmiştir..
ipori is offline  
Eski 11-05-2008, 15:49   #28 (permalink)
Moderator

secret - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tanımlı

Yeterin ya...mahalle kavgasına cevirdiniz ne rezillik bu yaa...kimse okumaya mecbur değl bunlarıı Özel denen bişi var gidin orda konuşun !!!
secret is offline  
Eski 11-05-2008, 16:08   #29 (permalink)
Kullanıcı

ipori - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tanımlı

haklısın didem ama haksız olanların haklıymış gibi pişmiş pişmiş konuşmasına sessiz kalmak zor..sende gerçekleri biliyosun bu herif bir dahaa yazarsa at burdan forum kirlenmesin..neyse burası betak rekoru başlığı lütfen rekorum gölgelenmsein tebrkleri bekliyorum)
Eski 03-06-2008, 21:05   #30 (permalink)
Kullanıcı

ipori - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tanımlı rekorrrrrrrrr

rekor bana aitti hala geçen yokmu yaf)

Konu Seçenekleri
Modları Göster