sayın bahti bey madem konuyu buraya kadar taşıdınız tabi benim adım gecti için banada söz hakkı düşüyor .
olay senın senin anlattın şekilde olmadıı bide benım tarafımdan bakarsanız buyrun anlatayım.benim seninle aramda gecenler buraya kadar taşmıs olmasına üzüldüm masada seni uyardım musade istedim buna 3 kişi daha sahittır sende cıkmadın için, biz cıkıp başka masa actık,üzerie yine masamıza geldinde yine uyardık musade bahti cık dedıkama sen ısararla oturunca, bizde oyuna başlamadan masa sahibine ben bahtıyle aynı masada oynamam diyip senı atmasını söyledim,buraya kadar suçlu bir durum oldunu sanmıyorum 2 kez ikaz edildin cıkmadın. atılınca olipsi yanına alıp masaya gelıp şikayettçi oldunu söyledin bizde olayı anlattımızda olipse bir tehtit savurdun beni atanı siteden atmazsan ben bu siteyi terk ederim diye tabi olipste sorduu kabul edıyormusun atan kişide kabul ettim diyince haksız ban kim yemiş olduu
senin inatçılığın yüzünden haksız yere bir kişi banlandı . ve sen siteye yemin ettim gelmicem dedin __bahti__ nicikle zaten oyundasın başka kimliklere bürünmene gerek yok bana yaklaşma yeter.
benimle özel meselene gelince,adı üstünde özell taşımana anlam veremedım veda mektubu yazmanada gerek yok zaten hep sitedesin kimse beni korumuyor milletin özeline gidipte beni sormandan bıktım .aynen iporinin dediği gibi evli barklı adamsın saygıyı yitirmeden oyun oynarsan,kimse sana cephe almaz cok üzgünüm böyle bir acıklamada bulundum için
herkezden kendi adıma özür diliyorum
saygılarımla sudenaz