OKEY TAVLA BATAK PİŞTİ ZADEBUL KİNG BİLARDO FLASH OYUNLAR HEPSİ Www.OyunZADE.Com

Geri Dön   Forum Oyunzade.com > .::Spor Dünyası::. > Beşiktaş

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-03-2008, 21:00   #1 (permalink)
Usta

__eFe__ - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 2 __eFe__ is on a distinguished road
Thumbs up Önemli Olan İnanç, Güven

Beşiktaşımızın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, hocasının vereceği tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyledi...

Galatasaray derbisinde Cisse'nin yokluğunda ön libero olarak oynayan kaptanımız, "Önemli olan inanç ve güven. Hocam bana inandı ve bu görevi verdi. Ben de en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım" diye konuştu. Milli futbolcumuz, "Ben Türkiye'de stoper mevkiinde isim oldum. Milli Takım'a kadar yükseldim. Ancak şartlar zaman zaman insanın üzerine yeni görevler getirebiliyor. Ertuğrul hocam 'G.Saray maçında ön liberoda oynayacaksın sana güveniyorum. Rakibin oyununu bozacaksın. Kademe yapacaksın, oyun kurgusu içinde gedikleri dolduracaksın' dedi.

'OLUMLU TEPKİLER ALDIM'

Ben de çıktım elimden geleni yaptım. Olumlu tepkiler aldım. Benim için önemli olan takımımın başarısı. Hocam çok memnun kaldı ve bunu da bana ifade etti. Eğer hocam bana derse ki 'Toraman sana güveniyorum forvette sana ihtiyaç var' stoper olmama rağmen çıkar forvette de oynarım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım" şeklinde konuştu. Siyah beyazlı futbolcumuz 137 hafta sonra lider olmalarıyla ilgili olarak da, "Bu takım olarak bizi bir havaya sokmadı. Lig sonuna kadar yarış devam edecek. Önemli olan Mayıs'ta zirvede yer almaktır" dedi.

Kaynak: Sabah
__eFe__ is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Konu Seçenekleri
Modları Göster