Bill gate's (microsoft'un sahibi) bir gün ölür.
Günahların ve sevapların ölçüldüğü bölüme getirilir. ama GÜNAHLARI VE SEVAPLARI birbirine eşittir.
Görevli melek şeflerini arar ve ne yapalım die sorar.şefleri bill gates´i insanlığa faydalı bi buluş yaptığı için cennet veya cehenemi seçme şansı ile ödüllendirmeye karar verir.
Bill önce cehennemi görmek ister. cehennemin kapıları açılır içerde güzel bayanlar eğlenceler akan sular ve tanıdığı pek çok insan bulunmaktadır. Allah Allah burası böyleyse cennet nasıldır acaba der.cennette doğru yönelirler kapılar açılır içerde birde ne görsün yaşlı teyzeler amcalar evlerinin önünde oturmuş tavla oynuyolar hafif bi rüzgar esiyo havada bi huzur bi sükunet vardır. hemen kararını verir ve görevli meleğe dönüp ben kararımı verdim beni cehenneme götürün der. melek bak bill kardeş kararını ii ver bi daha dönüşü yok der. bill ısrar eder ve birden ortalık kararır.bill gözünü açtığında bide ne görsün heryer ateşler içinde kavruluyo insanlar feryet ve figan içinde. görevli meleğe dönüp arkadaşım der burası az önce çok güzel bi yerdi nooldu buraya böle. melek cevap verir.
İLAHİ BİLL BUNU SEN BARİ SORMA O BİZİM EKRAN KORUYUCUMUZDU

))))))))))))))