Bulut Adam
Bir kargaşalığın ortasında hayatıma merhaba dedin..
Hiç beklenmedik anda bazen bir kavganın ortasında bazen benden yardım isteyerek ortaya çıkıyor aklıma takılıyordun.. Niye ben? İçimde birşeyler yoğunlaşıyor karşıma çıkan herkesten herşeyden acaba SENMİ diye şüphe ediyordum..SEN seni düşündüğümü bile bilmiyordun..
İlk başlarda SENİ önemsemiyor benden ne isterki diye düşünüyordum.Günler günleri kovalıyor,bana yapılan her hareketde iyi ve kötü acaba SENDENMİ diye aklıma hep SEN geliyordun..Bu ikimizin arasında kalsın demiştin SENİ kimse ile paylaşamıyordumki..Benden bu defa SEN iki kere yardım istedin inat olduğum için ikisinide bilerek yapmamıştım.SEN bunu anladıysan bile sustun..
Ve birgün herşeyimi anlatarak beni benden iyi tanıdığını göstererek çıktın karşıma..Ben SENİN adını bile bilmezken SEN benim hayatımı biliyordun.Konuşuyordun ben şaşırıyordum, SEN kimdin içimi korku heyecan acaip bir duygu sarmıştı.Bu bir şakamıydı? Yoksa rüyadamıydım.Uyanınca ne olacaktı?..
Bu konuşmadan sonra gelmelerin artmıştı.SENİNLE soru-cevap oynar gibi konuşuyor,şaşırıyor kah gülüyor,kah endişeleniyordum ama SENİ bekler olmuştum.Gözlerim SENİ arıyor,SENİNLE güven huzur buluyordum.
Bu karşımdaki insanın beni düşündüğünü,koruduğunu değer verdiğini bilmemse beni mutlu ediyor,kendimi farklı hissetmemi sağlıyor.Şimdi ben SANA soruyorum,nerelerdeydin bunca zaman "büyük yürekli,koruyucu meleğim.."Bu zamanda kendinden önce başkasını düşünen SENİN gibi insanlar kalmışmıydı.Birisi tarafından sahiplenilmek ve düşünülmek ne kadar güzeldi...
Neden hep görünmez BULUT ADAM oldun ve neden bu kadar geç geldin !!...
|