20 ocak 2008 Tarihinden İtibaren Zade Fm Yeni Bir Kadro İle Sizlerin Karşısına Çıktı.. Sizlerin Görüş Ve Düşüncesine Her Zaman İhtiyacımız Var.. Bu Bölüme Görüşlerinizi Bekliyoruz...
Sadece Yetkilerin Görmesini İstediğin Düşünceleriniz İçinde Sadece e-mail Alan istek@oyunzade.com adresine e-mail Atabilirsiniz...
Dj Lik Başvurularınız İçin: bilgi@zadefm.com Msn Ekleyebilirsiniz..
Konu EsiL tarafından (03-03-2008 Saat 21:21 ) de değiştirilmiştir..
mrb,öncelikle tüm arkadaşlara kolay gelsin diyorum
Alıntı:
__eFe__´isimli üyeden Alıntı
20 ocak 2008 Tarihinden İtibaren Zade Fm Yeni Bir Kadro İle Sizlerin Karşısına Çıktı.. Sizlerin Görüş Ve Düşüncesine Her Zaman İhtiyacımız Var.. Bu Bölüme Görüşlerinizi Bekliyoruz...
Sadece Yetkilerin Görmesini İstediğin Düşünceleriniz İçinde Sadece e-mail Alan istek@oyunzade.com adresine e-mail Atabilirsiniz..
Dj Lik Başvurularınız İçin: bilgi@zadefm.com Msn Ekleyebilirsiniz..
benim sizlerden bir ricam olucak ,forum sayfasına girdiğimde radyo yayınlarınızı alamıyorum ,galiba ya yok ya bende bi sorun var zaten oyunlara girmeden yayın almak mümkün değil,siteye giriş yaparyapmaz radyo yayınlarınızı almak mümkün olabilirmi acaba?
Konu EsiL tarafından (03-03-2008 Saat 21:20 ) de değiştirilmiştir..
haluk leventten elfidayı pişti oyunzade kanalındaki deniz_esra yağmur_77 gözdesin bahar_777 için istiyorum arkadaslar sizinle olmak büyük keyif bu keyfi yasattığınız için teskler ayrıca sizede kolay gelsin gecenin bu saatinde bize katlandığınız için sağolun
haluk leventten elfidayı pişti oyunzade kanalındaki deniz_esra yağmur_77 gözdesin bahar_777 için istiyorum arkadaslar sizinle olmak büyük keyif bu keyfi yasattığınız için teskler ayrıca sizede kolay gelsin gecenin bu saatinde bize katlandığınız için sağolun
Selam
İstekleriniz için oyunzade.com anasayfamızdan arkadaş ara bölümüne zadefm yazarak
arkadaş listenize eklemeniz ve anonslarınızı bir msj ile online olan
dj arkadaşımıza bu şekilde iletmeniz gerekiyor...
İyi Eğlenceler