Video Arşivi Olarak Dünyada Kendini Kanıtlayan Youtube Ve Türkiye Süper Lig Ve Avrupadaki Diğer Maçları İzleyebildiğimiz Justin.tv Sitelerinin Yasaklanması Birçok Kişiyi Üzmüştür.. Bu Sitelere Girmek İçin Dns Numaraları Değiştirilebiliyor Ama Zaman Zaman Dnslerde Engelleniyor... Şahsen Başıma Geldi Bu Durum. Ve Altta Linkini Vereceğim Programı Denedim. Sorunsuz Bir Program Ve Pc De Yer Kaplamıyor. Denemenizi Tavsiye Ederim. İndirmek İçin Tıklayınız... http://www.tahminimdir.com/programlar/kilit.exe
İndirdikten sonra programı çalıştırınız. Sol köşede açılan pencereyi simge durumuna küçülterek aşağıya indiriniz. Açılan reklam destekli internet explorer sayfasını kapatınız. Aşağıda en sağda kilit işaretini gördüğünüzde explorer penceresi açarak istediğiniz siteye giriş yapabilirsiniz. Bu çalıştırdığınız kilit programı açık olduğu sürece göremediğiniz ve engellenen yerlere girebilirsiniz. Bu program Mozilla Firefox ta çalışmamaktadır Sadece Internet Explorer da çalışmaktadır. İyi seyirler ve bol şanslar.
ıstersenızde antisansür programını yukleyın dırek calıstır dıyın olay bıtmıstır dırek ıstedıgınız zaman gırebılırsınız))
Avast Antivirüs Kullanıyorum. Trojen İçeriyor. Antisansür. Bu Linkini Verdiğim Programda, Sorun Yaşamadım Hiç Ben. Tabi Siz Bilirsiniz Yine. Ayrıca conqueror444 Mesajını Editledim. Aynı Konu Başlığı Altına Program Verme. Ve Windows İçine Yüklenen Programlar Sağlıklı Deil..