OKEY TAVLA BATAK PİŞTİ ZADEBUL KİNG BİLARDO FLASH OYUNLAR HEPSİ Www.OyunZADE.Com

Geri Dön   Forum Oyunzade.com > OYUNLAR Okey Tavla Pişti Batak ZadeBUL Bilardo > ZadeBUL > Zadebul Nasıl Oynanır

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 28-09-2007, 00:24   #1 (permalink)
Moderator
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 deepsilence is on a distinguished road
Yardım zadebul kullanma kılavuzu

herkese merhaba..
oyun sitemizi kullnırken dikat edilecek basit noktaları size aktarmak istedim..unuttuğum bir şeyler varsa lütfen ekleyiniz , iyi oyunlar...

kayıt ve genel :

1. öncelikle kayıt olurken lütfen mail adreslerinizi doğru ve eksiksiz giriniz..çünkü şifre unuttuğunuzda sorun yaşarsınız!

2. arkadaş listenize
ARA butonu ile ismini bildiğiniz arkadaşınızın adını yazarak bulunca listeye ekle yazısı ile dilerseniz mesaj da ekleyerek tamam demelisiniz..

3. arkadaş listeniz ise; yani on yada off olduklarını ayrıca mesaj atma butonlarını içeren pencereyi, şifre girdiğiniz ana sayfada biraz aşağıda göreceksiniz..mouse ı aşağı çekerseniz bu sayfada arkadaş listenizi göreceksiniz..

4. sizi eklemiş arkadaşlarınıza dair bilgi de yine şifre girdiğiniz anasayfada solda kırmızı bir pano üzerinde en altta link olarak belirir..onay verdiğinizde de karşılıklı olrak arkadaş listenize eklenmiş olacaksınız..

5. yine mesaj aldığınızda aynı kırmızı bölümde sondan 2.sırada link olarak açılacaktır..

6. forum kısmında bizim yazışmalarımız için haberleşmelerimiz için zadebul adında bir köşe açıldı arkadaşlar..lütfen mümkünse aynı mail adresi ile ve yine eksiksiz olarak derhal üye olunuz..!
ana sayfada yukrıdaki butonlardan FORUM yazana basarak forum sayfasına ulaşıyorsunuz..
ilk sırada zadebul başlığını göreceksiniz..hayırlı olsun...

oyun oynamak :

1 anasayfada üstte yeralan butonlardan OYUNLAR ı seçtiğinizde görünen resimlerden zadebulu seçince
2. açılan listeli ve radyolu - ki sayfanın en altında açma kapama seçeneklerini göreceksiniz- ))) ikinci pencerede yine üstte sarı renk ile MASA AÇ göreceksiniz..tıkladığınızda masa özelliklerini seçeceğiniz gri pencere açıklacaktır..seçimlerinizi yapıp tamam dediğinizde açılan
3. masa'da solda yer alan DAVET ET butonuna bastığınızda otomatik olarak müsait olan oyuncuların listesi çıkacaktır..seçip tıklayınız..kabul ederse
4. oyunu başlatmak için , tarafların her ikisinin de masada solda en üstte yer alan BAŞLA butonuna basması gereklidir..
5. masa 'da en altta ki uzun ince kutucuğa (şayet mesaj kapalı seçeneği seçilmemişse) masa özelliklerinde, mesaj yazabilirsiniz rakibinize..
6.aynı yerde yine solda kalan harfleri, masa özelliklerini vs görebilrsiniz..
7. herhangi bir _zade salonunda, oyuncu isimlerinin üzerine sağ tuş ile tıklarsanız oyun oynama bilgileri küçük bir pencerede görülecektir..ancak bu özelliği masada yapmak mümkün değil.
8. masada mümkün olan bir işlev olarak ise seçenekli resimlerden size uygun olanı tıklayarak seçebilmenizdir..
9. ping seçeneği: masada birinin düşeceğini sezdiğinizde listede ismini seçip ping tuşuna basarsanız, server ona bir sinyal gönderiyor..bu oyun için ms cinsinden sürati artırmak demek..
ve
10. solda altta MASADAN KALK butonunu kullanarak masayı terk ediniz.
-eğer masa ayarlarında seçili ise, yerinize robot otomatik olarak devem eder, pas gecerek oyun bitirmeye gerek kalmadan acil durumlarda çıkabilirsiniz yani-

deep...
deepsilence is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Eski 28-09-2007, 23:59   #2 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 salih1905 is on a distinguished road
Tanımlı

en azindan foruma üye olmayi basardim...insallah en kisa zamanda oynayamama sorununuda hallederim
salih1905 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 01-10-2007, 02:31   #3 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 Efendizade is on a distinguished road
Tanımlı

Sayın deepsilence, sizi takip etmekteyiz. Hayırlı olsun.
Efendizade is offline  
Eski 03-10-2007, 22:10   #4 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 Sinyor is on a distinguished road
Tanımlı

Alıntı:
deepsilence´isimli üyeden Alıntı
8. masada mümkün olan bir işlev olarak ise seçenekli resimlerden size uygun olanı tıklayarak seçebilmenizdir..

Merhaba..

Kendime uygun bir resim bulmakta zorlanıyorum acaba resim seceneklerimiz ileride artacak mı ??
Sinyor is offline  
Eski 09-10-2007, 01:16   #5 (permalink)
Yeni Kullanıcı

disikartal35 - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 disikartal35 is on a distinguished road
Tanımlı :)

şöyle şapkalı bir beyefendi,sinyoruma yakışırdı
disikartal35 is offline  
Eski 09-10-2007, 10:57   #6 (permalink)
Administrator

Kral - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 10 Kral isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
Tanımlı

Alıntı:
Sinyor´isimli üyeden Alıntı
Merhaba..

Kendime uygun bir resim bulmakta zorlanıyorum acaba resim seceneklerimiz ileride artacak mı ??
Sitemizde ücret karşılığı ÖZel Üye olmanız durumunda kendi seçtiğiniz 5 Adet resim koyabiliyorsunuz...
Eski 24-01-2008, 19:50   #7 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 renata is on a distinguished road
SeVgi

Alıntı:
salih1905´isimli üyeden Alıntı
en azindan foruma üye olmayi basardim...insallah en kisa zamanda oynayamama sorununuda hallederim
merhaba arkadaslar üye oldum fakat oynayamiyorum nasil yapicam yardim eden yokmu
renata is offline  
Eski 27-01-2008, 01:56   #8 (permalink)
Administrator

Kral - ait Avatar
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 10 Kral isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
Tanımlı

Alıntı:
renata´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaslar üye oldum fakat oynayamiyorum nasil yapicam yardim eden yokmu
Aşağıdan Oyuna üye olun Oyun Okey Tavla Batak Pişti King Bilardo ZadeBUL-- OyunZADE.com
Eski 19-03-2008, 22:53   #9 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 yakamoz is on a distinguished road
Tanımlı

Alıntı:
renata´isimli üyeden Alıntı
aynı dertten muzdaripim.. ben de yardım istiyorum..
yakamoz is offline  
Eski 20-03-2008, 12:11   #10 (permalink)
Yeni Kullanıcı
Bilgiler
Extra
Tecrübe Puanı: 0 funda is on a distinguished road
Tanımlı

arkadaşlar ücretsiz üye oldum oynuyamıyorum
funda is offline  

« - | - »

Konu Seçenekleri
Modları Göster